Menu
EUR

Adapters

Met een LED adapter en stroomvoorzieningen kun je jouw LED strip gemakkelijk aansluiten aan het stroomnet. Let bij het zoeken naar de juiste LED accessoires goed op de specificaties van de producten. 

LED strip adapter

Op ledpaneelgroothandel.nl bieden we verschillende LED strip adapters aan. Je kunt kiezen uit een standaard adapter, waterdichte adapter of een transformator.
 

Standaard 12V & 24V voedingsadapters voor LED Strips

De LED adapters voor LED Strips zijn gemaakt om LED Strips aan te kunnen sluiten. Door een adapter te gebruiken wordt de stroom omgezet naar 12V of 24V. De adapters eindigen in een 5,5 X 2,1 mannelijke DC aansluiting en zijn 2,5 meter lang. ze kunnen worden verlengd met een verlengkabel. De andere zijde eindigt in een EU stekker.
 

Waterdichte 12V & 24V voedingsadapters

De waterdichte voedingen zijn gemaakt om te gebruiken op vochtige plekken. Zo kun je de LED strips bijvoorbeeld buiten installeren. Hiervoor is altijd een waterdichte LED Strip nodig. De waterdichte voedingen hebben een bescherming van IP67 en kunnen daardoor tegen alle weersomstandigheden. Houd er rekening mee dat de aansluitingen van de kabels nog waterdicht moeten worden gemaakt. Dit kun je doen met het gebruik van een waterdichte connector.
 

12V & 24V Transformators

Een transformator is een uitgebreide versie van een LED adapter. Je kunt hier meerdere LED strips op aansluiten en een hogere wattage voorzien van stroom. 
 

LED verlichting adapter

Je kunt de LED adapters ook gebruiken voor het aansturen van LED modules. Het voltage van de module dient gelijk te zijn met die van de LED adapter. In de product omschrijving van het desbetreffende product, geven wij altijd aan welke accessoires bij elkaar horen. Zo voorkom je dat je de verkeerde producten met elkaar combineert. 

Advies

Heb je hulp met het kiezen van de juiste LED verlichting of met jouw bestelling? Onze klantenservice adviseert je graag over alle LED verlichting. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!