Menu
EUR

Slimme Verlichting

Op deze pagina vind je onze slimme LED verlichting. Deze verlichting kun je eenvoudig via jouw smartphone of tablet bedienen, of met jouw stem door middel van een smart home systeem.

Slimme Verlichting

Slimme LED verlichting is tegenwoordig niet meer weg te denken. Vanaf een afstandje je lampen bedienen met je smartphone of via een afstandsbediening. Ideaal wanneer je op de bank ligt en geen zin hebt om naar de schakelaar te lopen om de lampen aan te doen.

Wat is smart verlichting?

Slimme lampen zijn opzichzelfstaande lampen die in bestaande fittingen kunnen worden gedraaid. De slimme lampen staan met elkaar in verbinding en kunnen op afstand worden bediend vanaf je smartphone of met stembediening in combinatie met Amazon Alexa of Google Home. 

Voordelen van slimme verlichting

Naast dat slimme verlichting gezellig is heeft het nog veel meer voordelen.

Op afstand te bedienen d.m.v. draadloze verbinding

Smart LED lampen kunnen via een draadloze connectie op kilometers afstand worden bediend. Hierdoor kunnen lampen in de avonden worden aangezet ter inbraakpreventie. 

Koppelen

Smart LED lampen kunnen gekoppeld worden waardoor de lampen met elkaar in verbinding staan. Hierdoor kunnen de lampen samen of juist apart van elkaar gedimd worden naar de gewenste modus.

Automatiseren

Slimme verlichting kan worden geautomatiseerd. Hierdoor biedt het de optie om een timer in te stellen waarop de lampen worden ingeschakeld of gedimd en vervolgens weer worden uitgeschakeld. 

Bedienen via app op smartphone

Met behulp van de Smart Life app kunnen de smart lampen met de smartphone worden bediend. Via de app kunnen de helderheid van de lampen worden ingesteld en bij een RGB LED lamp zelfs de kleur van het licht.
 

Voordeel van een smart LED lamp?

Door het gebruik van een smart LED lamp wordt er veel energie bespaart. In vergelijking met een traditionele halogene lamp verbruikt een smart LED lamp 80 procent minder energie. Door de Smartfunctie kunnen de LED lampen geautomatiseerd worden. Hierdoor kun je timers instellen en voorkom je dat lampen onnodig blijven branden. Bovendien geven smart LED lampen net zulk mooi en sfeervol licht als de traditionele halogene lampen.
 

Bediening slimme lampen

De smart verlichting is eenvoudig met een druk op de knop via de Smart Life App op de smartphone te bedienen. Hiervoor is geen wifi module nodig. De slimme LED lampen werken ook met Amazon Alexa en Google Home. 
 

Slimme verlichting thuis

Slimme verlichting voor thuis is steeds populairder aan het worden. We streven naar steeds meer gemak. Daarom willen we thuis het licht kunnen bedienen vanaf een afstand. Ben je bijvoorbeeld het licht vergeten uit te zetten? Dan kun je dat later ook nog doen via je telefoon. Lig je lekker op de bank en begint het te schemeren, dan kun je het licht via spraak aanzetten.
 

Hoe werkt de Smart Life app?

Met de Smart Life app kunnen slimme lampen op afstand worden bediend via een smartphone of via stembediening (Amazon Alexa en Google Home). Door een draadloze connectie kunnen de smart LED lampen via de Smart Life app vanaf elke plek op de wereld worden ingeschakeld. Bovendien kunnen de smart lampen ook worden gedimd via deze app.

De functies van de Smart Life app

 

Wat is de beste slimme verlichting?

Ledlampen zijn inmiddels de standaard voor bijna alle soorten verlichting. Ze zijn energiezuinig en gaan het langste mee. Ze geven direct vol en helder licht. Een ledlamp is altijd de beste keuze.
 

Welke slimme verlichting?

Slimme verlichting is verkrijgbaar in verschillende soorten smart LED lampen van de merken: Filament en Purpl. De Filament smart LED lampen variëren in vorm: Edison, peer, kaars en een globe (bol lamp). De Purpl LED lampen zijn typerend door de speciale RGB-functie. 

De smart LED lampen hebben een verschil in fitting (E27, E14) en in Wattage (5W, 6W, 7W, 9W). Afhankelijk van het armatuur voor de lamp kan de maat van de fitting worden bepaald. Het wattage van de smart LED lamp is de hoeveel energie die de lamp verbruikt. Hoe hoger het wattage, hoe meer licht de lamp geeft. 
 

Slimme verlichting GU10

Wij hebben een breed aanbod aan slimme GU10 verlichting. Je kunt de lampen vanaf een afstand bedienen met je smartphone. Je kunt de lampen gemakkelijk verbinden met je eigen wifinetwerk. Zo kun je altijd en overal, met een druk op de knop je slimme verlichting GU10 uitschakelen. Je kunt hierbij kiezen uit GU10 lampen met enkel wit licht of gekleurde spots. 
 

Hoe lang gaat een LED smart lamp mee?

Door de lange levensduur (bijna 20 keer langer dan conventionele verlichting) kunnen smart LED lampen bijna 6 jaar lang worden gebruikt. Daarnaast verbruiken smart LED lampen 80% minder stroom dan de traditionele halogene lampen. Een duurzame keuze dus!

 
 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!