Menu
EUR

Vierkante LED Downlights

Een vierkante LED downlight is een klein LED paneel. Wij bieden deze LED downlight aan in verschillende wattages en afmetingen. Daarnaast zijn de LED downlights verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen. U kunt kiezen uit warm wit, helder wit, koud wit en RGB+CCT.

Wat is een vierkante LED Downlight

Een LED downlight is een dun inbouw LED paneel. De LED downlights zijn vierkant van vorm, maar zijn ook verkrijgbaar in een ronde vorm. Daarnaast kunnen ze zowel als inbouw en opbouw gemonteerd worden. Bij een LED downlight schijnt het licht naar beneden, waardoor het zorgt voor een egale verspreiding van het licht. Bij LED spots wordt het licht vooral op een bepaalde plek gericht. Daarnaast zijn LED downlights ook minder fel dan spotjes. LED downlights zorgen voor een strakke look wanneer u het inbouwt in uw plafond. Echter kunnen de LED downlights ook als opbouw gemonteerd worden indien u kiest voor een LED downlight opbouw. De LED downlighter kan dan eenvoudig worden vastgeschroefd aan een plafond. LED downlights zijn vaak terug te zien in o.a. kantoorruimtes. 

Verschillende soorten vierkante LED downlights

Wij bieden onze LED downlights aan in verschillende afmetingen en wattages. Daarnaast kunnen onze LED downlights als opbouw en inbouw gemonteerd worden. Ook zijn de LED lampen verkrijgbaar in een ronde variant.

De vierkante LED downlights zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

Verschillende lichtkleuren vierkante LED downlights

De LED downlights zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen. De verschillende lichtkleuren zijn allemaal voor een ander toepassingsgebied. Indien u opzoek bent naar een warme en gezellige lichtkleur, kunt u het best kiezen voor de lichtkleur warm wit (3000K). In kantoor- en schoolruimtes wordt vaak de lichtkleur helder wit (4000K) gebruikt. Deze lichtkleur stimuleert het concentratievermogen van werknemers of leerlingen. De kleur van daglicht wordt het meest evenaart met koud wit (6000K). Deze lichtkleur heeft een blauwe gloed en wordt als ongezellig ervaren.Deze lichtkleur wordt vaak gebruikt in ruimtes waar goed zicht van belang is. Daarnaast bieden wij onze LED downlights ook aan in verschillende lichtkleuren. Dit zijn onze RGB+CCT downlights. RGB staat voor rood, groen en blauw, hier kan elke kleur mee gecreëerd worden. De letters CCT staan voor warm wit, helder wit en koud wit. U kunt dan met een radiografische afstandsbediening het LED paneel bedienen.

Vierkante LED downlight dimbaar

De LED downlighters worden geleverd met een flikkervrije dimbare driver. Indien u de LED downlight wilt dimmen heeft u hiervoor een LED dimmer fase af- en aansnijding 230V voor nodig. U kunt dan eenvoudig uw LED downlight dimmen met een muurdimmer.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!