Menu
EUR

RGB+CCT LED Downlights

Een RGB+CCT LED downlighter is een dun LED paneel. Met een RGB+CCT LED downlighter kunt u elke gewenste kleur instellen. Deze LED downlights worden in verschillende afmetingen en wattages aangeboden. 

Wat is een RGB+CCT LED downlight?

Een RGB+CCT LED downlight is een dun LED paneel wat is voorzien van alle kleuren. Een RGB+CCT LED downlight kan zowel in de muur als in het plafond worden geplaatst. Bij LED downlights wordt het licht egaal verspreid, waardoor er geen schaduwen zullen ontstaan. Bij een LED spot zal dit wel het geval zijn, een LED downlighter heeft een lichthoek van 120 graden. Daarnaast is een LED downlighter zeer laag in verbruik en gaat het tot wel 50.000 branduren mee.

Verschillende soorten RGB+CCT LED downlights

Onze RGB+CCT LED downlights worden alleen als inbouw aangeboden. Hiervoor dient u een gat in uw plafond te zagen. Echter hebben de LED downlights een lage inbouwmaat waardoor ze eenvoudig te plaatsen zijn. Daarnaast worden de LED downlights aangeboden in een vermogen tussen 6 en 25 watt. U heeft de keuzen tussen ronde en een vierkante RGB+CCT LED downlight. Indien u geen gat wilt maken in uw plafond kunt u kiezen voor een opbouw LED downlighter.

Lichtkleuren RGB+CCT LED downlights

Met een RGB+CCT LED downlight kunnen alle kleuren gevormd worden. RGB staat voor rood, groen en blauw. Met deze primaire kleuren kan elke gewenste kleur gevormd worden. Daarnaast kunnen ook alle wit temperaturen ingesteld worden. Dit is alles tussen warm wit en koud wit. Dit kunt u doen met een radiografische afstandsbediening. 

RGB+CCT LED downlight dimbaar

Bij de LED downlights wordt standaard een dimbare LED driver geleverd die u direct op de stroom kan aansluiten. U kunt elke gewenste kleur instellen met een radiografische afstandsbediening. Hiervoor heeft u de keuze uit een RGB+CCT afstandsbediening, RGB+CCT wandbediening op batterij en een RGB+CCT wandbediening op 220V. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de LED downlights te bedienen via een app op uw smartphone. Hiervoor heeft u een Mi-Boxer WiFi Module nodig. U kunt de Mi-Boxer ook in combinatie gebruiken met een van de andere afstandsbedieningen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!