Menu
EUR

LED Controllers

Hier vind je alle LED controllers van Ledpaneelgroothandel

Op deze pagina kun je al onze LED controllers terugvinden. Deze heb je nodig om een ledstrip met een afstandsbediening te kunnen besturen.  De controller dient tussen de ledstrip en de voedingsadapter te worden aangesloten. Bij RGB, RGBW en RGB+CCT ledstrips is een controller noodzakelijk. Bij witte ledstrips is het optioneel om de ledstrip te kunnen dimmen. Bekijk hier het gehele assortiment aan LED controllers. 

LED controller

Een LED controller wordt vaak verward met een afstandsbediening. Een controller is het kastje dat in verbinding staat met de afstandsbediening en de LED strip.  Wanneer je de verlichting wilt aansturen met een afstandsbediening om het licht te dimmen of de kleur te kiezen, heb je te allen tijde een controller nodig. Voor alle gekleurde LED verlichting (RGB, RGBW & RGB+CCT) is een LED Controller nodig tenzij dit al is ingebouwd in de verlichting zelf. Voor wit licht is dit optioneel. 
 

LED Strip Controller

In ons assortiment hebben wij diverse LED strips controllers. Onze controllers hebben een radiografisch bereik, waardoor je de afstandsbediening niet op de controller hoeft te richten. Ze hebben een bereik van ongeveer 25 meter wat door muren en plafonds heengaat. Wij bieden diverse controllers aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een waterbestendige controller of een DMX controller. 

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor LED controllers voor:

Mi-Light LED strip controller

Op deze pagina kun je veel LED strip controllers terugvinden van Mi-light. Het grote voordeel van deze LED controllers is dat zij zijn gemaakt van hoge kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Daarbij werken de producten goed met elkaar samen. Je kunt meerdere afstandsbedieningen aansluiten op 1 controller of meerdere controllers of slechts 1 afstandsbediening. Een LED controller is speciaal gemaakt voor LED strips. Je kunt je verlichting altijd en overal bedienen. Je kunt zelf de juiste afstandsbediening hierbij gebruiken, of kiezen voor bediening via wifi. Hiervoor heb je de wifi module mibozer nodig, je kunt dan met je smartphone de LED strips bedienen. 
 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!