Menu
EUR

LED Paneel 62x62 CM

Let op! LED Panelen van 62x62 cm zijn voor Duitse systeemplafonds. Systeemplafonds in de rest van Europa zijn in de maat 60x60 cm.


 

Onze 62x62 LED panelen zijn verkrijgbaar in de volgende lichtkleuren:

LED Panelen stralen een zeer mooi diffuus licht uit, dit is nauwelijks te vergelijken met conventionele plafondverlichting. Bovendien kunnen onze LED Panelen eenvoudig worden geïnstalleerd. Al onze panelen zijn optioneel dimbaar.

LED paneel 62x62 toepassing

62x62 LED panelen zijn geschikt voor Duitse systeemplafonds. In Nederland en andere Europese landen passen de 60x60 LED panelen in een systeemplafond. De LED panelen kunnen worden gebruikt in verschillende ruimtes. Vaak worden ze gebruikt op kantoren of in klaslokalen. Het 62x62 LED paneel is verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren, namelijk warm wit, helder wit en koud wit. Voor kantoren raden wij de lichtkleur helder wit (4000K) aan. Daarnaast zijn onze UGR19 panelen erg geschikt voor kantoren. Schittering van het licht wordt hierbij namelijk verminderd.
 

High Lumen LED panelen 62x62

Alle 62x62 LED Panelen zijn dimbaar en verkrijgbaar in Standaard Lumen en PRO High Lumen. Meer Lumen per Watt betekent een grotere energie efficiëntie, een hogere lichtopbrengst en een hogere besparing op uw energiekosten!
 

Gekleurd LED paneel 62x62 cm

Naast de witte lichtkleuren kunt u ook kiezen voor een LED paneel 62x62 RGB+CCT. Met dit paneel is alles mogelijk. Verschillende kleuren licht kunnen worden ingesteld (waaronder ook alle tinten wit licht). De kleur kan elk moment aangepast worden. Ook is het mogelijk om te dimmen of de kleursterkte te wijzigen. Bediening van dit paneel kan met een afstandsbediening, wandbediening of uw telefoon.
 

LED paneel 62x62 dimbaar

Het is mogelijk om onze LED panelen te dimmen. Hier heeft u een dimbare driver voor nodig. Deze kunt u er apart bij bestellen. Onze 62x62 panelen worden namelijk geleverd met een standaard driver. Let op: back-lit panelen zijn niet dimbaar.
 

LED paneel 62x62 opbouw

LED panelen 62x62 worden vaak ingebouwd in een (Duits) systeemplafond. Wanneer u geen systeemplafond heeft kunt u er voor kiezen om het paneel aan het plafond te bevestigen met een opbouwframe. Daarnaast is het mogelijk om LED panelen 62x62 cm op te hangen aan het plafond met behulp van een ophangset.


LED panelen kleuren demonstratie:


 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!