Menu
EUR

Zigbee

Op deze pagina vind je al onze Zigbee producten en de producten die compatibel zijn met het Zigbee systeem. De Zigbee producten dienen worden aangesloten op een draadloos domoticasysteem, zoals de Zigbee Gateway Smart Home Hub of de Phillips Hue-hub.  

Voordelen van Zigbee

Installatie van Zigbee Lampen

De installatie is zeer eenvoudig, omdat Zigbee een draadloze technologie is. Je hebt enkel een hub nodig zoals de Zigbee Hub, Philips Hue Hub, Amazon Echo plus of Echo Show 10. Wanneer je dit hebt kun je het netwerk uitbreiden met Zigbee lampen, downlight of controllers in combinatie met LED Strips en LED Panelen. 

Bridges vs. Zigbee Hubs

De Zigbee bridges zijn beperkter dan de Zigbee Hub of Philips Hue hub. Als je echter geen extra hub wilt aanschaffen, biedt de bridge een compleet product om jouw smart lampen te verbinden met jouw Wi-Fi. Eén Zigbee bridge fungeert als één zone, wat betekent dat je meerdere bridges nodig hebt om apparaten afzonderlijk of op verschillende niveaus te bedienen. Een bridge kan ook fungeren als een ontbrekende link tussen verschillende apparaten, het stelt je bijvoorbeeld in staat om Google Home te verbinden met producten die het Zigbee-protocol volgen. De Zigbee Hub of in het algemeen een hub zou voordeliger zijn als je van plan bent om meer dan één Zigbee product te installeren in jouw huis en over meerdere niveaus. Als je al Amazon Echo Plus in huis hebt, kunnen de Zigbee producten gemakkelijk worden gedetecteerd door Alexa.

Wat is compatibel met Zigbee?

Dankzij de Zigbee Alliance zijn er meer dan 2500 apparaten die eenvoudig kunnen worden aangesloten. Zigbee is o.a. compatibel met de volgende systemen: 

Zigbee PRO Lampen van Gledopto

We hebben een breed scala aan slimme lampen in ons assortiment, waaronder de Zigbee Pro lampen. Deze zijn verkrijgbaar in vormen zoals ST64, G95 en A60 in clear, amber en RGB+CCT.
 

Zigbee controllers

Onze Zigbee controllers maken het mogelijk om onze LED Strips aan te sluiten op jouw smart home systeem. Je kunt de enkelkleurige LED Strips, de RGB, RGBW en de RGB+CCT in 12V of 24V aansluiten op de Zigbee controllers.
 

Zigbee Downlights

Onze Zigbee downlights zijn klaar om te worden aangesloten op de Zigbee Hub of de Philips Hue Hub. Hiermee kun je de kleur van het licht, maar ook de kleurtemperatuur wijzigen van warm wit naar koud wit. We maken onderscheid tussen twee soorten downlights in ons assortiment:

Zigbee Anti Glare RGB+CCT downlight
De lichtbron is iets meer verzonken zodat je niet verblind raakt door het licht. 

Zigbee RGB+CCT downlight
Deze downlight heeft een brede stralingshoek van 120° en is daarom ideaal voor algemeen licht Beide downlights hebben een IP-waarde van ten minste 44, waardoor ze geschikt zijn voor badkamers.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!