Menu
EUR

Garantie en Service

Wij geloven in de hoge kwaliteit van onze producten en dat deze bij normaal gebruik* niet snel stuk kunnen gaan. Daarom geven wij tot 5 jaar garantie op al onze producten. Onder deze garantie valt elke vorm van defect**. De gehele procedure verloopt via Ledgroothandel, u bent niet afhankelijk van andere partijen. Hierdoor kunnen wij snel tot een gepaste oplossing komen. De garantieperiode gaat van start op de dag van facturatie.

* U dient onze producten te gebruiken zoals geadviseerd staat op de website, het doosje en de handleiding.

 

Procedure

Wanneer u problemen heeft met een van onze producten, kunt u eerst controleren of het wellicht aan de driver/ voeding ligt. U kunt dan een driver van een werkend product wisselen met de driver van het product wat niet werkt.
Wij kunnen u indien nodig een nieuwe driver toesturen.

Wanneer het product alsnog een defect vertoond, stuur dan een email met uw ordernummer of een kopie van uw factuur met foto's van het product waarop u garantie wilt claimen.
Onze klantenservice zal er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk en passend op te lossen.

Indien het product defect is kunnen wij 3 oplossingen aanbieden:

  1. Wij laten het product repareren.

  2. Wij sturen u een nieuw product op. Van de LED Verlichting een product met met hetzelfde batchnummer (indien op voorraad).

  3. Als het batchnummer niet meer leverbaar is, kunnen wij een alternatief product opsturen. De kleurtemperatuur zal dan niet 100% gelijk zijn met het huidige (defecte) product. Dit komt omdat de kwaliteit en kleur voortdurend blijft verbeteren van al onze producten. De populaire maten zullen sneller vernieuwd worden door nieuwe leveringen met een ander batchnummer. Daarom adviseren wij om enkele panelen extra te bestellen (reserve panelen).

Uitzonderingen

Wij bieden garantie voor alle soorten defect, met enkele uitzonderingen:

    • Slijtage door gebruik, bv. de batterij.
    • Onzorgvuldig gebruik/ installatie, bv. laten vallen.
  • Wanneer u onze producten combineert met andere merken; als u bv. een LED Strip bij ons heeft aangeschaft en deze wilt combineren met een voeding van een ander merk dan kunnen wij de kwaliteit niet garanderen, daarom valt dit buiten onze garantie.

Contact

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice:
+31 20-2610003 of [email protected]

Wij helpen u graag verder!

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!