Menu
EUR

LED Paneel CCT

Onze LED Panelen CCT zijn voorzien van een LED techniek, waarbij elke wit temperatuur instelbaar is. Je kunt kiezen uit warm wit, helder wit en koud wit. De panelen zijn geschikt voor vele toepassingen, omdat je voor elke situatie de gewenste kleur kunt instellen.

Wat is een CCT LED paneel?

CCT staat voor Correlated Colour Temperature, dit is een maatstaf voor hoe geel of blauw de kleur van de lichtbron is. De kleur wordt aangeduid in Kelvin en ligt meestal tussen 1800K en 6500K. Hoe lager de Kelvin waarde is des te warmer is de kleur van de lichtbron. Bij onze CCT LED panelen is elke wit temperatuur instelbaar van warm wit (2800K) tot extra koud wit (6500K) en alles wat hier tussen zit.  

Hoe bedien je een CCT LED paneel?

Je kunt een CCT LED paneel met een radiografische afstandsbediening bedienen. Met de Milight touch LED dimmer wit kun je de verlichting aan- en uitzetten, de lichtkleur instellen en de helderheid van de lichtbron aanpassen. Deze afstandsbediening is ook verkrijgbaar in zwart. Daarnaast is het mogelijk om het paneel met een Milight 4-zone afstandsbediening te bedienen. Je kunt dan maximaal 4 CCT LED panelen apart van elkaar bedienen. Het is ook mogelijk om meerdere panelen tegelijkertijd te bedienen, door ze op dezelfde zone te plaatsen.  

LED Paneel CCT toepassingen

Een LED Paneel CCT is breed inzetbaar. Je kunt de panelen voor elke ruimte gebruiken, doordat elke lichtkleur instelbaar is. Zo kun je het paneel gebruiken als sfeer- en werkverlichting. De panelen zijn verkrijgbaar in 60x60, 62x62 & 30x120 cm.  

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!