Menu
EUR

LED Paneel 6000K (Koud wit)

Op deze pagina vindt u LED panelen in de lichtkleur koud wit (6000K). Al onze LED panelen hebben een hoge lichtopbrengst en zijn erg energie efficiënt. Onze koud witte LED panelen zullen dus zorgen voor een hoge besparing op uw energiekosten. Daarnaast hebben 6000K LED panelen een lange levensduur. Koud witte LED Panelen benaderen daglicht rond het middaguur (12:00). 

Wat is een LED paneel koud wit 6000K?

6000K LED panelen geven een koele en felle kleur licht. Het licht heeft een blauwe gloed. Het is ongeveer te vergelijken met daglicht rond 12 uur in de middag. Deze lichtkleur zorgt voor erg goed zicht in de ruimte waar de panelen geplaatst worden. LED panelen kunnen worden ingebouwd in een systeemplafond. Ook is het mogelijk om panelen tegen het plafond te plaatsen met behulp van een opbouwframe of op te hangen met een ophangset.
 

Verschillende soorten LED panelen 6000K

Onze 6000K LED panelen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo kunt u kiezen voor een standaard lumen paneel of een high lumen paneel. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse formaten. Hieronder leest u de verschillen.

Standaard lumen en high lumen

Het verschil tussen een standaard lumen en een high lumen LED paneel is dat er met high lumen een hogere lichtopbrengst is. Daarnaast is het wattage lager. Dit betekent dus meer licht voor minder energie. Een duurzame keuze waarmee u bespaart op uw energiekosten.

Formaat

U heeft de keuze uit verschillende maten LED panelen 6000K:

Toepassing LED Panelen koud wit (Daglicht)

Vanwege de koele en felle lichtkleur zijn 6000K LED panelen erg geschikt voor ruimtes waar goed zicht van belang is. Koud wit licht bevorderd ook alertheid en concentratie Denk voor toepassingen bijvoorbeeld aan garages, laboratoria, ziekenhuizen, tekenkamers, werkplaatsen & fabriekshallen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!