Menu
EUR

LED Railverlichting

Railverlichting biedt innovatieve en flexibele LED systemen voor maximale verlichtingsflexibiliteit. Combineer meerdere rails met verstelbare high-power LED railspots.

Wat is railverlichting?

LED railverlichting wordt ook wel een railsysteem genoemd. Er zijn verschillende soorten armatuur beschikbaar voor het railsysteem. Op een spanningsrail kunnen diverse lampen zoals railspots, spot-on rail spots en pendulum rail spots worden geplaatst. Doordat deze op de rail worden geplaatst is het mogelijk de verlichting in elke gewenste hoek of richting te laten schijnen. Ook kan het op elk moment weer worden aangepast. De railverlichting die wij verkopen, omvat 1-fase, 3-fase en 48V magnetische railverlichting.

Onze LED railverlichting systemen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

LED railsysteem onderdelen

Voor een compleet LED railverlichting systeem heeft u verschillende onderdelen nodig, namelijk:

De spanningsrail is de rail waar de LED railverlichting spots in geplaatst kunnen worden. Om deze verlichtingsrail van stroom te voorzien heeft u een voedingsconnector nodig. Deze kan eenvoudig aan het uiteinde van de rail worden aangesloten. Voor het netjes afsluiten van de rails kunt u eindkapjes gebruiken. Ook zorgt dit voor veiligheid omdat de stroomdraden dan netjes weggewerkt zijn. Met een connector kunnen meerdere spanningsrails met elkaar worden verbonden. De rails kunnen in een rechte lijn of in een hoek met elkaar verbonden worden, afhankelijk van welk type connector wordt gebruikt. U kunt kiezen uit een directe connector, hoek connector, flexibele connector of draaibare connector.

Daarnaast bieden wij uitgebreide montage diensten en assistentie voor de installatie van uw railverlichting systeem, inclusief advies over elektrische installatie, railontwerp en de toepassing van slimme verlichting.

LED railspots

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten LED railspots, namelijk CCT railspots en GU10 railarmaturen. U heeft ook de mogelijkheid om hanglampen aan het railsysteem toe te voegen. Bij de CCT railspots is de LED lamp inbegrepen. De lichtkleuren warm wit, helder wit en koud wit kunnen worden ingesteld. In de GU10 armaturen kunt u zelf een GU10 LED spot plaatsen in de gewenste lichtkleur. Al onze LED rail spots en armaturen zijn kantelbaar en kunnen vrij worden bewogen over de spanningsrail. We bieden ook diverse spotjes die eenvoudig op de rail kunnen worden bevestigd.

Toepassing railsysteem

LED rail verlichting is ideaal te gebruiken voor bijvoorbeeld:

Daarnaast bieden wij een breed scala aan railverlichting producten voor verschillende toepassingen.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!