Menu
EUR

LED Breedstralers

Hier vindt u onze populaire LED Breedstralers.

Onze LED Breedstralers zijn ideaal voor energiezuinige verlichting van grote gebieden zoals tuinen, opritten of loodsen, omdat ze veel licht uitstralen over grote gebieder - zowel binnen als buiten.

U kunt kiezen tussen LED Breedstralers met of zonder bewegingssensor en draagbare, oplaadbare versies.

Het vermogen van de LED Breedstralers varieert van 10W tot 200W. 
Onze breedstralers zijn verkrijgbaar in de volgende lichtkleuren:

Wat is een LED breedstraler?

Een LED breedstraler wordt ook wel een LED bouwlamp of LED schijnwerper genoemd. Met een LED breedstraler kunt u grote oppervlaktes verlichten. U kunt denken aan tuinen, opritten, garages, parkeerterreinen, reclameborden, speelvelden en voorgevels van kantoorpanden. De LED breedstralers zijn zeer laag in verbruik waardoor er veel energie bespaard kan worden. Traditionele bouwlampen gebruiken daarentegen wel veel stroom, omdat er een groot deel van de energie wordt omgezet in warmte in plaats van licht. Daarnaast gaan de LED breedstralers tot wel 35.000 branduren mee en zijn de LED lampen waterbestendig.

Verschillende soorten LED breedstralers

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten LED schijnwerpers. Wij bieden de LED bouwlampen aan in verschillende kleurtemperaturen en wattages. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een LED breedstraler met of zonder sensor. Ook kunt u kiezen voor één oplaadbare LED bouwlamp. De LED breedstralers hebben allen een zwarte behuizing. Daarnaast hebben wij ook RGB+CCT LED schijnwerpers in ons assortiment. De breedstralers worden aangeboden in de verschillende wattages. De kleinste LED breedstralers heeft een vermogen van 10W en onze grootste LED breedstralers heeft een vermogen van 200W.

Verschillende lichtkleuren LED breedstralers

Onze LED bouwlampen worden aangeboden in verschillende kleurtemperaturen. Een LED schijnwerper met warm wit licht kunt u gebruiken om een terras te verlichten. Deze LED breedstraler heeft een gele gloed en wordt gezien als sfeer verlichting. Een LED bouwlamp met helder wit licht kunt u gebruiken als werklicht. Deze lichtkleur stimuleert het concentratievermogen. Wanneer u helder zicht nodig heeft raden wij aan om te kiezen voor een LED bouwlamp met koud wit licht, deze lichtkleur evenaart de kleur van daglicht het meest. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een RGB+CCT LED bouwlamp. U kunt met de primaire kleuren rood, groen en blauw elke gewenste kleur instellen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!