Menu
EUR

LED Paneel 30x60 CM

Op deze pagina vindt u al onze LED panelen van 30x60 cm en accessoires. Daarnaast kunt u hier alle benodigde informatie vinden. Naast de 30x120 cm panelen bieden we ook LED panelen van 60x60 cm aan. Deze vierkante panelen zijn ideaal voor ruimtes met een standaard plafondrooster van dezelfde afmeting
 

Voordelen van LED panelen 30x60 cm

LED panelen 30x60 bieden een scala aan voordelen ten opzichte van traditionele lichtbronnen zoals gloeilampen of TL-verlichting. Ze zijn energie-efficiënt, wat niet alleen goed is voor de planeet maar ook uw energierekening verlaagt. Onze 30x60 cm LED panelen hebben een levensduur van gemiddeld 50.000 branduren, waardoor frequente vervanging onnodig is. Dit leidt tot aanmerkelijke kostenbesparing op de lange termijn. 

LED paneel 30x60 in verschillende lichtkleuren

Onze LED panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen. 

Warm witte panelen hebben een gele lichtkleur. Dit zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Helder wit komt het meest overeen met natuurlijk daglicht. Deze panelen worden veel toegepast op kantoren omdat het de werkproductiviteit stimuleert. Koud witte panelen hebben een blauwe lichtkleur. Deze panelen worden toegepast op plaatsen waar goed zicht erg belangrijk is. 

Toepassingsgebieden LED panelen 30x60 cm

Deze duurzame LED panelen zijn veelzijdig inzetbaar, zoals in kantooromgevingen, educatieve instellingen zoals klaslokalen en professionele vergaderruimtes. Het gebruik in vochtige ruimtes wordt echter afgeraden.n te gebruiken in vochtige ruimtes. 
 

LED paneel 30x60 installatie & montage 

Onze LED panelen kunnen naadloos worden geïntegreerd in een systeemplafond. Als u geen systeemplafond heeft, kunnen ze ook gemakkelijk tegen het plafond worden gemonteerd met een aluminium opbouwframe. Optioneel zijn er ophangsets met staalkabels beschikbaar.
 

Bediening van LED panelen

LED panelen kunnen op verschillende manieren worden bediend. Het is mogelijk om de panelen met een afstandsbediening of wandbediening te bedienen. Daarnaast is het mogelijk om de verlichting met uw smartphone te bedienen. Hier heeft u een WiFi module voor nodig. 
 

LED paneel 30x60 dimbaar

De meeste 30x60 LED panelen zijn optioneel dimbaar. Alleen de back-lit panelen zijn hier niet geschikt voor. Wilt u de panelen dimmen? Dan heeft u een dimbare driver (ook wel transformator) nodig. De panelen worden standaard met een normale driver geleverd. Indien u een dimbare driver wilt kunt u deze tijdens het bestellen selecteren. 


LED panelen kleuren demonstratie:

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!