Menu
EUR

Solar Verlichting voor Horeca

Solar Verlichting voor Horeca

Solar verlichting maakt gebruik van zonne-energie, waardoor de lampen volledig autonoom kunnen werken zonder elektriciteit. Dit biedt niet alleen een uiterst handige functie, maar het stelt je ook in staat om een positieve bijdrage aan het milieu te leveren! Het zonlicht wordt opgevangen door een compact zonnepaneel dat de energie omzet. Zodra het donker wordt, schakelt de verlichting automatisch aan en zorgt voor een milieuvriendelijke en duurzame verlichtingsoplossing.

Voordelen van Solar verlichting

  1. Geen elektriciteitskosten: Solar verlichting werkt op zonne-energie, wat betekent dat je geen elektriciteitskosten hebt bij het gebruik ervan.

  2. Lampen schakelen automatisch aan wanneer het donker wordt: Dankzij de ingebouwde sensoren detecteert de solar verlichting het afnemende zonlicht en schakelt automatisch aan zodra het donker wordt.

  3. Geen bedrading: Omdat solar verlichting onafhankelijk werkt van het elektriciteitsnet, is er geen behoefte aan bedrading, waardoor het installatieproces vereenvoudigd wordt.

  4. Lange levensduur: Solar verlichting maakt gebruik van duurzame LED-lampen die over het algemeen een lange levensduur hebben, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

  5. Eenvoudige installatie: De afwezigheid van bedrading en de zelfstandige werking maken de installatie van solar verlichting relatief eenvoudig.

  6. Onderhoudsvrij: Solar verlichting heeft weinig onderhoud nodig, omdat er geen elektrische componenten zijn die regelmatig gecontroleerd of vervangen moeten worden.

  7. Gemakkelijk te verplaatsen: Omdat solar verlichting niet aan een elektrisch netwerk is gekoppeld, zijn de lampen gemakkelijk te verplaatsen naar een andere locatie zonder gedoe met bedrading of aansluitingen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!