Menu
EUR

3-Fase railverlichting

Verlicht uw ruimte met onze 3-fase railverlichting, die eenvoudig aan te passen en uit te breiden is. Onze complete systemen en accessoires bieden een moderne en flexibele manier om elke omgeving te verlichten.

Wat is 3-fase railverlichting?

Het systeem bestaat uit een rail die langs het plafond of de wand wordt gemonteerd. Deze railverlichting bestaat uit drie stroomgeleiders, wat betekent dat de LED railspots die erop zijn aangesloten, afzonderlijk kunnen worden bediend. In tegenstelling tot traditionele enkelfasige verlichtingssystemen, waarbij slechts één stroomgeleider wordt gebruikt, biedt driefase railverlichting drie afzonderlijke circuits. Dit betekent dat de 3-fase railverlichting verbonden is met verschillende circuits, waardoor onafhankelijke controle en aanpassing van de verlichting mogelijk is.

Voor- en nadelen van 3-fase Railverlichting

Veelzijdige verlichting: 3-fase railverlichting biedt ongeëvenaarde flexibiliteit in het verlichten van verschillende ruimtes. Het systeem kan eenvoudig worden aangepast om te voldoen aan specifieke verlichtingsbehoeften en kan zowel functionele als sfeerverlichting leveren.

Eenvoudige installatie: Met slechts één stroomaansluiting kun je een compleet railsysteem opzetten. Dit maakt de installatie eenvoudig en snel, zonder dat er meerdere stroompunten nodig zijn.

Aanpasbaarheid: De 3-fase railverlichting kan gemakkelijk worden aangepast en uitgebreid. Je hebt de vrijheid om verschillende spots en accessoires toe te voegen of te verplaatsen, waardoor je de verlichting kunt afstemmen op je wensen en de indeling van de ruimte.

Flexibele configuratie: Dankzij diverse connectoren (zoals rechte, hoekige, flexibele en draaibare connectors) kun je het railsysteem in uiteenlopende configuraties plaatsen. Dit biedt de mogelijkheid om zowel rechte lijnen als complexe patronen te creëren.√ Langdurige Prestaties: De stevige behuizing en hoogwaardige materialen van 3-fase railverlichting garanderen een lange levensduur. Dit maakt het een betrouwbare keuze voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

X Gu10 spots zijn niet inbegrepen, deze zijn wel bij te bestellen door een keuze te maken uit ons ruime assortiment.

Toepassingen van 3-fase LED Railverlichting

LED rail verlichting is ideaal te gebruiken voor bijvoorbeeld:

Winkels: Om producten op de beste manier te presenteren met flexibele en aanpasbare verlichting. Deze verlichting kan eenvoudig worden aangepast om specifieke displays of aanbiedingen te accentueren, wat de visuele aantrekkingskracht verhoogt en de aandacht van klanten trekt. winkelomgevingen.

Kantoren: Waar verschillende werkzones verschillende lichtniveaus nodig kunnen hebben. 3-fase LED railverlichting biedt de mogelijkheid om het lichtniveau en de richting eenvoudig aan te passen aan de behoeften van verschillende taken en vergaderingen, wat bijdraagt aan een efficiëntere en comfortabelere werkomgeving.

Industriële omgevingen: Waar krachtige en betrouwbare verlichting essentieel is. Deze verlichting zorgt voor een goed verlichte werkruimte, wat de veiligheid en productiviteit van de werknemers verhoogt. Bovendien is LED verlichting energiezuinig en duurzaam, wat helpt om operationele kosten te verlagen.

Galerijen en musea: Waar kunstwerken en tentoonstellingen optimaal belicht moeten worden zonder schade door UV straling. De flexibiliteit van railverlichting maakt het eenvoudig om verlichting aan te passen aan de veranderende tentoonstellingen en kunstwerken in de schijnwerpers te zetten.

Horeca: In restaurants, bars en hotels, waar sfeer en ambiance van cruciaal belang zijn. LED railverlichting kan strategisch worden geplaatst om een gastvrije en aantrekkelijke omgeving te creëren, terwijl het ook de mogelijkheid biedt om het lichtniveau aan te passen voor verschillende tijden van de dag en evenementen. Bovendien kan de verlichting zo worden gekozen dat deze perfect bij het interieur past, of het nu gaat om een warme en gezellige sfeer of een modern en strak design.

Onze 3-fase rail verlichting assortiment:

Railspots:

In ons assortiment vindt u diverse 3-fase railspots en spots. U kunt kiezen uit railspots met ingebouwde LED-modules in kleurtemperaturen van 3000K, 4000K en 6000K. Daarnaast bieden wij railspots aan met een RGB+CCT-functie, ondersteund door Zigbee 3.0.

We hebben ook zwarte railspots beschikbaar, die perfect passen bij een warm en gezellig interieur. Als u liever zelf uw spotjes kiest, kunt u ook voor onze 3-fase railspots met GU10-armaturen kiezen. Dit geeft u de vrijheid om uw eigen GU10 spotjes te selecteren. Wij bieden zowel dimbare als niet-dimbare GU10-spotjes aan in kleurtemperaturen van 2700K, 3000K en 4000K. Daarnaast hebben wij RGB+CCT-spotjes in ons assortiment, die via een smartphone bediend kunnen worden. Ook hebben wij GU10 spotjes van het merk Philips in ons assortiment

3-fase accessoires:

In ons assortiment bieden wij een uitgebreide selectie 3-fase LED railverlichting, inclusief zowel de railverlichtingssystemen zelf als de essentiële accessoires die uw installatie compleet maken.

Onze 3-fase track rails vormen de basis van uw railverlichting. Deze rails zijn cruciaal voor het aansluiten van railspots en bieden de mogelijkheid om uw verlichtingssysteem eenvoudig uit te breiden en aan te passen. Met onze track rails kunt u uw verlichtingssysteem flexibel configureren, meerdere hoeken uitlichten en het systeem naar wens verlengen.

Voor een efficiënte en flexibele installatie kunt u gebruikmaken van verschillende accessoires. De voedingsconnector voorziet de rail van stroom en kan eenvoudig aan het uiteinde worden bevestigd om de rail van elektriciteit te voorzien. Daarnaast zorgen eindkapjes voor een nette afwerking en verhogen ze de veiligheid door de blootgestelde stroomdraden aan het uiteinde van de rail te bedekken, terwijl ze ook helpen om stof en vuil buiten te houden.

Daarnaast hebben wij verschillende connectors beschikbaar voor het verbinden en configureren van meerdere spanningsrails:

3-fase railsysteem set:

Naast de losse accessoires bieden wij ook complete 3-fase railsets aan. Deze sets bevatten alles wat u nodig heeft voor een volledige installatie van railverlichting, inclusief de spanningsrail en de benodigde accessoires. De sets zijn ideaal voor een snelle en gemakkelijke opstelling, waarbij u verzekerd bent van een perfect afgestemde en functionele railverlichting.

Met onze 3-fase railsets kunt u direct aan de slag met het creëren van uw ideale verlichtingssysteem, zonder dat u afzonderlijk alle componenten hoeft aan te schaffen. Of u nu kiest voor een eenvoudige opstelling of een meer complexe configuratie, onze complete sets bieden u de flexibiliteit en functionaliteit die u nodig heeft.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!