Menu
EUR

LED Strip Accessoires

Hier vindt u al onze producten die u nodig hebt of in combinatie kunt gebruiken met onze LED Strips. Onder de LED Strip Accessoires vallen onze LED Strip afstandbedieningen, LED Strip voedingsadapters, LED Strip controllers, LED Strip pin connectors, LED Strip Profielen, LED Strip verlengkabels en overige accessoires. 

Accessoires voor LED Strips

Op deze pagina vindt u onze producten die in combinatie met LED Strips kunnen worden gebruikt. Houd er rekening mee dat sommige producten bij bepaalde LED Strips passen en niet passen bij andere strips. 

Afstandbedieningen voor LED Strips

Onze LED Strip afstandbedieningen bestaan in 2 uitvoeringen. U kunt kiezen voor een afstandbediening of een wandbediening. Een wandbediening kan tegen de wand worden geïnstalleerd. U kunt deze direct op het stroomnet aansluiten of kiezen voor een versie waar batterijen moeten worden gebruikt. 

Zorg ervoor dat u de juiste afstandbediening voor uw LED Strip kiest. U kunt kiezen voor een LED Strip afstandbediening voor:

 

Voedingsadapters voor LED Strips

Voedingsadapters voor LED Strips zijn nodig om de stroom om te zetten naar 12V of 24V. Onze LED Strips werken altijd op 12V of 24V. Zorg er voor dat u de juiste voltage voedingsadapter kiest voor uw LED Strip. Deze dient altijd overeen te komen. 

Controllers voor LED Strips

LED Strip controllers zijn nodig om uw LED Strips op afstand te kunnen bedienen. Ze ontvangen het signaal van de afstandbediening en geven dit signaal door aan de LED Strips. U dient een controller te installeren bij iedere LED Strip die u wilt bedienen. Zorg er altijd voor dat u de juiste controller kiest voor uw soort LED Strips. Een controller voor enkelkleurige strips zal niet werken voor gekleurde led strips. 

 

Pin connectors voor LED Strips

Onze LED Strips eindigen altijd in een pin aansluiting. Pin connectors kunnen worden gebruikt om LED Strips aan te sluiten op een LED Strip connector of om de LED Strips aan elkaar te verbinden. Zo kunt u de LED Strips gemakkelijk verlengen. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!