Menu
EUR

LED Accessoires

Hier vind je alle LED accessoires die je nodig hebt om jouw LED verlichting te installeren en te bedienen.
Om onze LED verlichting te monteren is in sommige gevallen montage materiaal nodig. Zo kunnen LED Panelen worden verwerkt in een systeemplafond, inHier vind je alle LED accessoires die je nodig hebt om jouw LED verlichting te installeren en te bedienen.

Om onze LED verlichting te monteren is in sommige gevallen montage materiaal nodig. Zo kunnen LED Panelen worden verwerkt in een systeemplafond, in een opbouwframe of worden opgehangen aan een ophangset. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende soorten LED paneel drivers en verschillende soorten bediening voor de verlichting. Door de juiste LED accessoires te kiezen, kun je de LED verlichting aanpassen naar jouw wensen. Bekijk hieronder het aanbod van alle LED accessoires voor LED verlichting

LED accessoires voor LED Verlichting

Op deze pagina vind je alle accessoires voor onze LED verlichting. De LED verlichting kan worden verrijkt door simpele aanpassingen aan de installatie te doen. Zo kun je bijvoorbeeld LED Panelen op meerdere manieren installeren en kiezen voor verschillende bedieningsopties. Hier vind je ook materiaal om LED verlichting aan te kunnen sluiten. Door de verschillende aansluitingsmaterialen kun je bijvoorbeeld LED Strips of LED TL verlengen, aansluitingen laten verlopen, de juiste voedingen aansluiten en overige aanpassingen doen aan jouw installaties. 
 

Diverse LED accessoires

Wij bieden diverse LED accessoires aan. Je moet altijd goed opletten welke accessoires geschikt zijn voor welk product. Op de productpagina's wordt vaak aangegeven welke LED accessoires erbij horen. Hieronder worden kort de meest gebruikte LED accessoires toegelicht. 

LED dimmers

Je kunt verschillende accessoires gebruiken voor het dimmen van je LED verlichting. In veel gevallen heb je hier een dimbare LED driver voor nodig. Om het licht dan vervolgens te kunnen dimmen kun je kiezen uit verschillende LED dimmers. Wij bieden een LED dimmer fase af- en aansnijding aan en een 0-10V dimmer. De laatst genoemde wordt gebruikt bij het dimmen van panelen en highbays. LED dimmers zijn niet geschikt voor het dimmen van gekleurde lampen.

LED bediening

Om je LED verlichting te kunnen bedienen heb je de keuze uit verschillende bedieningsmogelijkheden. LED bediening wordt aangeboden voor verschillende lichtkleuren. Je kunt enkel wit licht bedienen, maar ook gekleurde lampen. Hier heb je uiteraard verschillende afstandsbedieningen voor. Daarnaast kun je de lampen ook bedienen via je smartphone. Met deze bedieningsmogelijkheden kun je het licht ook dimmen. Voor elke lamp hebben we passende LED bediening.

Adapter voor LED verlichting

Aangezien LED verlichting aanzienlijk minder energie verbruikt dan traditionele verlichting, is er in veel gevallen een LED voedingsadapter nodig. Deze adapter zorgt ervoor dat de hoge spanningswisseling wordt omgezet naar gelijke laagspanning. Hierbij moet je goed letten op het wattage van de lamp en de adapter. 
 

LED accessoires installeren

Bij het installeren van je LED accessoires, moet je altijd goed letten op de omschrijving op de productpagina. Daarnaast zijn er op veel pagina's instructievideo's terug te vinden. Hier kun je per stap zien hoe je een lamp moet installeren met de juiste LED accessoires erbij.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!