Menu
EUR

Bedrijfsverlichting | Zakelijk LED

LED verlichting voor bedrijven transformeert werkplekken met hoogwaardige lichtkwaliteit die niet alleen de productiviteit en het welzijn van werknemers verbetert, maar ook helpt kosten te besparen en de ecologische voetafdruk te verkleinen.

LED Verlichting voor bedrijven

Combineer energiekostenbesparing met een vermindering van de koolstofvoetafdruk van uw bedrijf en vermindering van de onderhoud, dit kan eenvoudig door de huidige lampen in uw kantoor en bedrijfsruimte te vervangen door LED Verlichting! In vergelijking met conventionele verlichting biedt LED verlichting een superieure keuze voor bedrijven door zijn lage energieverbruik en lange levensduur. Wist u dat overstappen naar LED Verlichting het energieverbruik van uw bedrijf met wel 70-90% kan verminderen? Daarnaast bieden we een breed scala aan LED producten, waaronder led spots en led tl buizen, LED panelen die speciaal zijn ontworpen om aan de diverse behoeften van zakelijke omgevingen te voldoen. Of u nu andere bedrijfsverlichting nodig heeft voor kantoren, parkeergarages, wachtkamers, restaurants of klaslokalen, onze LED oplossingen zijn afgestemd op de unieke eisen van verschillende bedrijfsruimtes. Door te investeren in energie-efficiënte LED verlichting, kan uw bedrijf mogelijk in aanmerking komen voor 'energie investeringsaftrek', wat een fiscaal voordeel biedt voor bedrijven die investeren in energiebesparende apparatuur en duurzame energie.

Waarom is zakelijk LED verlichting belangrijk voor bedrijven?

Naast dat LED verlichting uw energiekosten met 70-90% verlaagt, is het sinds 2020 voor bedrijven verplicht om LED verlichting in hun bedrijfsverlichting te gebruiken. Bovendien moeten vanaf 2023 alle kantoren in Nederland minimaal een energielabel C hebben. Daarom is het essentieel dat bedrijven de juiste verlichting kiezen voor zakelijk gebruik.

Voordelen zakelijk LED verlichting voor uw bedrijfsruimte:

√ Vermindering van de CO2-uitstoot

√ Hogere energie-efficiëntie: dezelfde lichtopbrengst met minder verbruik

√ Langere levensduur (tot wel 50.000 bedrijfsuren)

√ Geen schadelijke stoffen en geen UV-straling

√ Geen flikkering: minder belasting van de ogen, betere concentratie en hogere productiviteit

√ Minder onderhoud en reiniging nodig. Daarnaast biedt het overstappen op LED-verlichting bedrijven de mogelijkheid om te besparen op hun huidige verlichting, door de verbeterde energie-efficiëntie en langere levensduur.

Hoe kies ik de juiste zakelijk LED verlichting?

Bij het selecteren van de juiste LED producten voor uw werkruimte is het belangrijk om te kijken naar verschillende belangrijke variabelen waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat de verlichting zowel functioneel als energie-efficiënt is. Hier zijn enkele cruciale aspecten:

  1. Lichtsterkte (lumen): De lichtopbrengst, gemeten in lumen, geeft aan hoeveel licht een LED-lamp uitstraalt. Afhankelijk van de functie van de ruimte, kies je een passende lichtsterkte. Bijvoorbeeld, voor werkplekken is een hogere lichtopbrengst gewenst dan voor sfeerverlichting in een lounge.

  2. Kleurtemperatuur (Kelvin): De kleurtemperatuur bepaalt de kleur van het licht, variërend van warm wit (rond 3000K) tot koel daglicht (6000K). Warm licht creëert een gezellige, uitnodigende sfeer, terwijl koel licht de concentratie en alertheid kan verhogen.

  3. Energie-efficiëntie: Kijk naar het energieverbruik van de LED verlichting, uitgedrukt in Watt, om te beoordelen hoe energiezuinig het is. LED lampen met een hoger lumen per Watt verhouding bieden meer licht voor minder energie, wat resulteert in lagere energiekosten.

  4. Dimbaarheid: Dimbare LED lampen bieden de mogelijkheid om de lichtintensiteit aan te passen aan verschillende behoeften en tijden, wat bijdraagt aan zowel energiebesparing als verbeterd comfort.

  5. Kleurweergave-index (CRI): De CRI-waarde vertelt hoe nauwkeurig de verlichting kleuren weergeeft in vergelijking met natuurlijk licht. Een hogere CRI is vooral belangrijk in ruimtes waar nauwkeurige kleurperceptie noodzakelijk is, zoals bij grafische werkplekken of in de detailhandel.

Kies ons als uw leverancier van kwalitatieve en betaalbare zakelijke LED verlichting

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!