Menu
EUR

LED Paneel opbouwframe

Hier vindt u diverse opbouwframes en ophangsystemen voor de montage van uw LED panelen. Indien de te verlichten ruimte geen systeemplafond heeft, is het toch mogelijk om de LED panelen te monteren met onze ophangsets of opbouwframes. De frames zijn 5cm hoog. Dit geeft u ruimte om de meegeleverde LED paneel driver op het paneel te monteren. De frames zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in de kleuren wit en aluminium zilver. U ontvangt de frames inclusief bevestigingsmateriaal.

Voor al onze LED panelen bieden wij opbouwframes aan. Normaalgesproken worden LED panelen ingebouwd in een systeemplafond. Indien u geen systeemplafond heeft, maar bijvoorbeeld een plafond van gipsplaten of beton, kunt u de LED panelen toch plaatsen door middel van een opbouwframe. Er hoeft geen uitsparing in het plafond te worden gemaakt, want het frame wordt tegen het plafond geplaatst. Wilt u de panelen niet aan het plafond bevestigen? Met een LED paneel opbouw frame is het tevens mogelijk om uw LED panelen aan de muur te monteren. Wanneer een LED paneel wordt gemonteerd door middel van een opbouwframe zorgt dit voor een moderne en professionele uitstraling van de verlichting. Wilt u geen gebruik maken van een frame? Het is ook mogelijk om de panelen aan het plafond te bevestigen met behulp van een ophangset (staalkabels)
 

LED panelen opbouwframe voor verschillende soorten panelen

Op Ledpaneelgroothandel bieden we panelen aan in veel verschillende afmetingen. De opbouwframes zijn beschikbaar voor alle afmetingen. Dit zijn:

De opbouwframes zijn gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in de kleuren zilver en wit. De driver kunt u in deze frames onzichtbaar en eenvoudig wegwerken. De opbouwframes zijn 5cm hoog waardoor er ruimte is om de driver op het paneel te monteren.
 

Installatie van het LED panelen opbouw frame

Het LED panelen opbouwframe bestaat uit 4 onderdelen. De eerste stap is het vastschroeven van de twee zijkanten van het LED paneel frame aan het plafond. Wanneer u dit gedaan heeft kunt u vervolgens één van de overige twee onderdelen vastschroeven. Het LED paneel kan nu in het frame geschoven worden. Vervolgens kunt u het laatste onderdeel vastschroeven. U kunt hiervoor de lange schroeven en groene plugjes gebruiken. 

Wanneer uw een opbouwframe besteld, is dit exclusief LED paneel. Deze dient u er apart bij te bestellen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!