Menu
EUR

LED Paneel 4000K (Helder wit)

Op deze pagina vindt u LED panelen in de lichtkleur helder wit (4000K). Al onze LED panelen hebben een hoge lichtopbrengst en zijn erg energie efficiënt. Onze helder witte LED panelen zullen dus zorgen voor een hoge besparing op uw energiekosten. Daarnaast hebben 4000K LED panelen een lange levensduur.

Wat is een LED paneel helder wit 4000K?

4000K LED panelen geven een helder licht. Dit maakt de panelen erg geschikt voor bijvoorbeeld kantoren. Het zorgt voor een betere concentratie en dus een hogere productiviteit. Helder wit licht komt ook het meest in de buurt van natuurlijk daglicht. Onze LED panelen kunnen worden ingebouwd in een systeemplafond, tegen het plafond bevestigd worden met een opbouwframe of worden opgehangen met een ophangset.
 

Verschillende soorten LED panelen 4000K

Onze 4000K LED panelen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo kunt u kiezen voor een standaard lumen paneel, een high lumen paneel of een UGR19 paneel. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse formaten. Hieronder leest u de verschillen.

Standaard lumen en high lumen

Het verschil tussen een standaard lumen en een high lumen LED paneel is dat er met high lumen een hogere lichtopbrengst is. Daarnaast is het wattage lager. Dit betekent dus meer licht voor minder energie. Een duurzame keuze waarmee u bespaart op uw energiekosten.

UGR19

Een UGR19 LED paneel is geschikt voor kantoren. Een prismatisch oppervlak zorgt er voor dat schittering van het licht voorkomen wordt. Dit maakt het veel rustiger voor de ogen en dus geschikt voor computerwerkplekken. In combinatie met de helder witte lichtkleur zijn dit dan ook de panelen die het meest worden gebruikt op kantoren.

Formaat

U heeft de keuze uit verschillende maten LED panelen 4000K:

Toepassing LED Panelen helder wit

Vanwege de heldere lichtkleur zijn 4000K LED panelen erg geschikt voor kantoren. Ook op andere plekken waar goed zicht van belang is kunnen deze panelen worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan keukens, hallen en winkels.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!