Menu
EUR

Betaalmethoden

 

In onze webwinkel kunt u op diverse manieren betalen. Via iDeal, PayPal, Credit Card (via PayPal), MisterCash of overschrijving. 
 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk bestellen en afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van uw eigen bank.U kunt veilig betalen via iDEAL als u gebruikmaakt van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank, Deutsche Bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. U heeft een bankpas en identificatiemethode nodig.Met Klarna Achteraf Betalen kunt u er voor kiezen om uw aankoop nog niet direct te betalen. Via Klarna heeft u de mogelijkheid om je aankoop binnen 14 dagen te betalen.


PayPal is een veilige betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt. U kunt snel en eenvoudig een (gratis) PayPal-rekening openen via de website van PayPal. Om te kunnen betalen, koppel je een bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening. U hoeft niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct afgeschreven van de bankrekening of creditcard. Betalingen via PayPal zijn gratis.Via PayPal heeft u ook de mogelijkheid om met een Credit Card (VISA & Mastercard) te betalen.Via de KBC/CBC-Betaalknop kunnen klanten van KBC en CBC gemakkelijk een betaling uitvoeren. Dit is gezamenlijk de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. Via de KBC/CBC-Betaalknop komen klanten van deze bank in hun vertrouwde betaalomgeving terecht. Naast de veiligheid van deze betaalmethode is het ook mogelijk om bedragen tussen de €50 en €1.250 achteraf te betalen. U kunt zelf kiezen wanneer dit van uw rekening wordt gehaald.De Belfius Betaalknop stelt klanten van de Belgische bank Belfius in staat om betalingen uit te voeren via Belfius Direct Net of via de app.


Via Sofort Banking kunt u gemakkelijk betalingen doen via uw eigen bank. Sofort Banking is beschikbaar voor de meeste banken in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, Spanje, België en Polen.ING België behoort tot één van de grootste banken van België. Via ING Home'Pay kunnen klanten van ING België gemakkelijk en vertrouwd hun betalingen voldoen.


Giropay – Wikipedia

Giropay is een Duits online betaalplatform. Het is gebaseerde op het bestaande Duitse systeem van online-banking. Vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.


Rent your prepaid server at noez and pay with EPS
EPS is de meest gebruikte betaalmethode in Oostenrijk. U selecteert uw bank uit de lijst met deelnemende banken. Vervolgens komt u bij uw online bankomgeving.


Bancontact/ Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Bent u klant van de deelnemende banken en maakt u gebruik van internetbankieren? Dan kunt u gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. Betaal uw aankoop in een vertrouwde bankomgeving.


Op rekening voor bedrijven

Bedrijven kunnen bij ons op rekening bestellen door de volgende stappen te volgen:

  1. Plaats een bestelling met een minimale waarde van € 1.000,-.
  2. Rond de bestelling af als 'zakelijk' en vul het BTW-nummer in. 
  3. Kies voor de betaalmethode 'Op factuur - 30 dagen'.

Na het plaatsen van de bestelling, bevestig deze via telefoon of e-mail. Houd er rekening mee dat nieuwe klanten een kredietcheck ondergaan, wat de verzending kan vertragen. We behouden ons het recht voor om bestellingen op rekening te weigeren, in dat geval zullen we dit per e-mail melden.


Op rekening kopen voor scholen, gemeenten en instellingen

Gemeenten, scholen en instanties kunnen bij ons op rekening bestellen door de volgende stappen te volgen:

  1. Plaats een bestelling met een minimale waarde van € 1.000,-.
  2. Rond de bestelling af als 'zakelijk'. Het is niet verplicht om een BTW-nummer in te vullen.
  3. Kies voor de betaalmethode 'Op factuur - 30 dagen'.

Na het plaatsen van de bestelling, bevestig deze via telefoon of e-mail. Houd er rekening mee dat nieuwe klanten een kredietcheck ondergaan, wat de verzending kan vertragen. We behouden ons het recht voor om bestellingen op rekening te weigeren, in dat geval zullen we dit per e-mail melden.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!