Menu
EUR

1-Fase railverlichting

1-fase railverlichting is een aanpasbaar railsysteem die naadloos aansluit op iedere behoeften. De 1-fase railspots worden op slechte één enkele fase aangesloten.

1-fase railverlichting biedt de perfecte verlichtingsoplossing voor veel verschillende toepassingen. Van commerciële ruimtes tot woonhuizen, 1-fase railverlichting kan in veel omgevingen geplaatst worden. Lees hier meer over wat 1-fase railverlichting is en hoe je deze kunt toepassen.

Wat is 1-fase railverlichting?

Met onze 1-fase railverlichting creëer je moeiteloos een aanpasbare verlichtingservaring. Het is een systeem waarbij alle armaturen op slechts één enkele fase aangesloten zijn. Alle lichtbronnen die op de rail gemonteerd worden, worden door een enkele fase van stroom voorzien. De railspots op de 1-fase railverlichting kunnen op ieder moment verplaatst of verwisseld worden. Hierdoor pas je de verlichting eenvoudig aan wanneer er veranderende behoeften zijn.

Voor- en nadelen van 1-fase railverlichting

Aanpasbaar aan veranderende behoeften

Tot wel 50.000 branduren

Eenvoudige installatie: op slechts één stoomtoevoer

Stijlvolle toevoeging aan de ruimte

Een breed scala aan mogelijkheden
 

X Door de 1-fase niet mogelijk om de railspots los van elkaar te bedienen

Onderdelen van een 1-fase railsysteem

Om een 1-fase railsysteem compleet te maken zijn er verschillende onderdelen nodig.1-fase railverlichting maak je compleet met de volgende onderdelen:

Bij de rails worden 2 eindkapjes meegeleverd. Deze zijn nodig om de rails in de hoeken mooi af te werken, maar ook om veiligheidsredenen. Ze zorgen er namelijk voor dat de stroomdraden netjes weggewerkt zijn.

1-fase railverlichting: geschikt voor elke ruimte

Door de verschillende mogelijkheden is 1-fase railverlichting geschikt voor iedere ruimte. Of je nu een rail in een rechte lijn wilt plaatsen of ook de hoek om wilt. Het is mogelijk met 1-fase railverlichting. Het systeem sluit naadloos aan op je wensen. Er zijn verschillende soorten railspots verkrijgbaar. Ook dimbare railspots vind je in ons assortiment. Deze zijn op ieder moment te dimmen naar de specifieke lichtbehoeften. In ons assortiment vind je 1-fase railverlichting wit en 1-fase railverlichting zwart. Door deze verschillende mogelijkheden is het 1-fase railsyteem toepasbaar in iedere ruimte.

Het railsysteem installeren

Onze 1-fase railsystemen zijn eenvoudig te installeren. Je hoeft het systeem namelijk op slechts één stroomvoorziening aan te sluiten. De rail bevestig je vervolgens direct aan het plafond of hang je op door middel van een ophangset aan het plafond te bevestigen. De railspots worden in de rail geplaatst en kunnen op ieder moment verplaatst worden. Handig voor als de behoeften veranderd zijn!

LED 1-fase railverlichting kopen bij Ledgroothandel

In ons assortiment vind je een groot aanbod onderdelen voor het 1-fase railsysteem. Stel de 1-fase railverlichting samen, zodat hij perfect aansluit op de wensen en behoeften in de ruimte. Naast 1-fase railverlichting vind je ook 3-fase railverlichting en 48V magnetische railverlichting in ons assortiment. Neem een kijkje op onze website en bestel vandaag nog jouw 1-fase railverlichting.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!