Menu
EUR

LED Modules

LED Modules bieden veelzijdige verlichting voor reclamemateriaal, lichtgevende letterbakken en gevelverlichting, zowel binnen als buiten.

LED Modules zijn ideaal voor het gebruik in lichtbakken en overige lichtreclame materiaal. Denk bijvoorbeeld aan letterbak reclame, gevel verlichting en andere flexibele verlichtingsdoeleinden. LED Modules zijn klein en passen in kleine ruimtes. Doordat zij via een kabel aan elkaar verbonden zijn, kunnen ze in alle vormen worden verwerkt.  De LED Modules zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Alle LED Modules zijn IP68 en dus volledig waterdicht. De LED Modules beschikken over hoogwaardige Samsung SMD5630 LEDs.

Let op: We verkopen onze LED Modules per 50 stuks in serie geschakeld. 

LED Modules 

Een LED Module is een soort LED verlichting dat per stuk 3 LEDs bevat. Deze modules zijn aan elkaar geschakeld in serie door middel van een kabel. Hierdoor fungeert het als een flexibele LED Strip die in alle vormen kan worden geplaatst. LED Modules zijn perfect voor het verlichten van reclamemateriaal, lichtgevende letterbakken en gevel verlichting. Daarnaast kunnen LED Modules worden gebruikt voor alle overige soorten doeleinden waar flexibele verlichting wordt gevraagd. 

Voor- en nadelen van een LED module

✓  Energiezuinig
✓  Beschikbaar in diverse kleuren
✓  Geschikt voor zowel reclameverlichting als thuisgebruik
✓  Lange levensduur
✓  Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik
✓  Eenvoudige Plug & Play-installatie

X  Afstandsbediening niet inbegrepen (kan apart worden aangeschaft) 

Soorten LED Modules

De LED Modules zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen tussen de volgende lichtkleuren:

Alle LED Modules hebben een bescherming van IP68. Hierdoor zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden en kan het zelfs onder water worden geplaatst. 

LED Modules 12V

Onze LED modules hebben zeer weinig stroom nodig. Met het gebruik van LED modules 12v neemt het energieverbruik direct af. Bovendien profiteer je met LED verlichting ook nog eens van een langere levensduur. Onze LED modules brengen alleen maar voordelen met zich mee. 

Toepassing LED modules

LED modules worden veel gebruikt voor reclameverlichting. Onze LED modules kunnen makkelijk geïnstalleerd worden in lichtbakken, LED doosletters of LED displays. Bovendien is een LED module energiezuinig, wat resulteert in lagere energiekosten. Dankzij de waterbestendigheid en hoge lichtopbrengst presteren de modules ook goed in diverse weer omstandigheden.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!