Menu
EUR

LED verlichting voor scholen en universiteiten

LED verlichting voor scholen en universiteiten

Net zoals uw leerlingen de toekomst van onze samenleving zijn, zijn LED's de toekomst van verlichting. Wist u dat een overstap van conventionele verlichting naar LED Verlichting niet alleen uw energiekosten en de CO2-voetafdruk van uw instelling aanzienlijk kan verlagen, maar ook het welzijn van uw leerlingen en hun concentratievermogen kan verhogen? Het is tijd voor een verandering naar moderne en aangenaam verlichte klaslokalen en collegezalen, waar studenten zich comfortabel en gemotiveerd voelen om te leren en te presteren!

Voordelen van LED Verlichting voor scholen / universiteiten:

Bespaar kosten en verhoog duurzaamheid:

  • hetzelfde lichtrendement als conventionele lampen, terwijl het tegelijk energie- en kostenefficiënter is
  • lange levensduur tot 50.000 uur
  • minder onderhoud en schoonmaakkosten nodig

Verhoog het welzijn en de gezondheid van uw leerlingen/leraren:

  • minder belasting voor de ogen dankzij beter zicht, minder schaduwen en een betere verspreiding van het licht
  • verbeterde concentratie, minder vermoeidheid en minder hyperactiviteit door niet-knipperende verlichting.
     

Onderscheid uw onderwijsinstelling van concurrenten:

  • een beter imago als gevolg van moderne voorzieningen, een hogere studiekwaliteit (zie hierboven) en dus betere studieresultaten
  • uzelf positioneren als een duurzaam, up-to-date instituut dat zich bekommert om het milieu en zijn energieverbruik.

LED productaanbevelingen voor scholen & universiteiten


LED Panelen

Als u al een rasterplafond hebt, zijn LED panelen een zeer efficiënte manier om grote ruimtes gelijkmatig te verlichten. Ze zijn ultra slank, hopen zich niet op in stof/vuil en zorgen voor een aangename, niet-knipperende en diffuse verlichting.
Bovendien zijn ze eenvoudig te installeren, zelfs op normale, niet-roostervloerplafonds. Hiervoor zijn montageframes of ophangframes verkrijgbaar die perfect in al onze hoogwaardige LED panelen passen.


T8 LED buizen

U kunt tot 55% van uw energiekosten besparen door uw TL buizen te vervangen door energiezuinige LED lampen. Ze stralen alleen licht uit in neerwaartse richting, waardoor hetzelfde lichtrendement wordt gegarandeerd als gewone TL buizen alleen op een duurzamere en kostenbesparende manier. U hoeft zelfs geen nieuwe armatuur te bestellen, u kunt gewoon uw oude TL buizen 1:1 vervangen door onze T8 LED Buizen. Mocht u geen TL lampen nodig hebben, dan bieden wij ook armaturen in verschillende maten aan.
 

LED Downlights

Deze inbouwplafondverlichting zorgt, in vergelijking met LED-panelen, voor een meer gericht (maar nog steeds relatief groot) licht. Door hun kleinere formaat zijn ze perfect voor het accentueren van specifieke plekken van een ruimte, zoals de tafel of werkbanken van de spreker, waardoor de aandacht van de leerlingen voor de verlichte gebieden wordt vergroot. U kunt ze eenvoudig aan elk plafond monteren zonder dat u frames of ophangsystemen nodig heeft.
Een ander voordeel: Al onze LED Downlights zijn dimbaar, zodat u de sfeer in uw collegezaal naar behoefte kunt regelen.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!