Menu
EUR

LED Verlichting voor spa's, ontspanningsruimtes en zwembaden

LED Verlichting voor spa's, ontspanningsruimtes en zwembaden

Spa's, zwembaden en sauna's zijn plekken die mensen bezoeken om even een paar uur te ontsnappen aan de realiteit van hun dagelijks leven. Of het nu gaat om sport, onstpanning of detoxing, wat de reden voor het bezoek ook is: de juiste sfeerverlichting is een kritische factor om van het verblijf in uw faciliteit een echte belevenis te maken.
Met behulp van slimme verlichting met LED verbetert u niet alleen de sfeer in uw gebouwen en verhoogt u zo de klantloyaliteit - u kunt tegelijkertijd tot 70% van uw energiekosten besparen, u hoeft uw verlichting minder vaak te onderhouden en u vermindert uw CO2 voetafdruk verminderen!
 

Voordelen van LED Verlichting voor spa's, ontspanningsruimtes en zwembaden

Slim en duurzaam investeren:

  • Duurzaam beleggen door een lange levensduur tot 50.000 uur
  • Minder onderhoud en reiniging nodig
  • Minder uitstoot van broeikasgassen en minder elektrisch afval.

Verbeter de beleving van uw gasten en de uitstraling van uw kamers:

  • Bedien en pas de stemming in uw ruimtes aan door dimbare en kleurschakelende LED Verlichting te installeren
  • Verrijk uw unieke interieurdesign door te spelen met verschillende lichtkleuren en lichtbronnen
  • Hoogwaardig, niet verblindend en niet knipperende LED verlichting zorgt voor een aangename en oogvriendelijke verlichting.

Onderscheid uw wellnessfaciliteit van de concurrentie:

  • Beter beeld door moderne verlichting en een unieke ontspannende en zelfs magische zweer
  • Positioneer jezelf als een duurzaam bedrijf dat aandacht besteedt aan zijn energieverbruik en zich bekommert om zijn milieuvoetafdruk.

LED productaanbevelingen voor spa's en zwembaden

LED Spots

Met behulp van de dimbare LED Spots kunt u kleinere oppervlaktes specifiek verlichten en benadrukken. Deze lichtbronnen zijn ook zeer geschikt voor duidelijke verlichting van gebieden die een goede verlichting en zicht vereisen (bijv. in douches of op gladde paden). Dankzij de dimfunctie vindt u precies de fijne lijn tussen een ontspannen, gedimde sfeer en verlichting die voldoende veiligheid biedt. Zorg ervoor dat u kiest voor waterdichte LED-spots of montageframes met IP65-certificering om de lange levensduur van de lichtbronnen volledig te benutten.

LED Strips

Benadruk uw interieurdesign door LED Strips aan te brengen op of onder contouren (bijv. langs plafondcontouren, onder balies, enz.) om indirecte lichteffecten en sfeervolle lichtaccenten te creëren - of plaats LED Strips langs traptreden om struikelgevaar te voorkomen. LED Strips zijn daardoor zeer veelzijdig en kunnen voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Voor een opvallender en creatiever tintje raden wij (kleur verandering) RGB of (kleur verandering + wit-niveau) RGB+CCT LED strips aan. Afhankelijk van het toepassingsgebied moet hier ook rekening worden gehouden met de mate van waterdichtheid, zowel voor de strips zelf als voor de vereiste accessoires (bijv. voedingsunit of regelaar).

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!