Menu
EUR

Slimme LED paneel

Slimme LED panelen zijn uitgerust met een wifi-geschikte driver of transformator. Deze kunnen via een app worden bediend. Daarnaast kunnen ze worden gebruikt via een smart home centrale voor de besturing van slimme verlichting. Zo beschikken in een smart home geïntegreerde LED panelen over verschillende functies, zoals kleurverandering, dimmen of aanpassing van de kleurtemperatuur.

Deze slimme technologie maakt het mogelijk om de besturing van de privé- of bedrijfsverlichting met slimme LED-panelen naar een geheel nieuw niveau te brengen. Met Zigbee 3.0 kunnen complexe verlichtingssequenties worden geprogrammeerd en aangestuurd, wat de compatibiliteit met verschillende smart home-gateways en Zigbee-afstandsbedieningen garandeert.

Voordelen van slimme LED panelen

Energie-efficiëntie: LED-panelen verbruiken aanzienlijk minder stroom dan traditionele gloeilampen en hebben een langere levensduur. Aanpasbare verlichting: U kunt helderheid, kleurtemperatuur en zelfs lichtkleur aanpassen aan uw behoeften en stemmingen. Intelligente besturing: Door de LED-verlichting te bedienen met het MiBoxer Wi-Fi-besturingsmodule en de app kunt u geoptimaliseerde verlichtingsresultaten bereiken. Lange levensduur: LED-panelen zijn duurzaam en onderhoudsarm, wat ze tot een kostenefficiënte verlichtingsoplossing maakt.

Toepassingsgebieden van slimme LED-panelen

Slimme LED-panelen zijn veelzijdig inzetbaar en geschikt voor verschillende omgevingen.

Verschillende soorten LED-verlichting zoals plafondlampen, wandlampen en wandarmaturen bieden talrijke voordelen zoals energie-efficiëntie, slimme lichtbesturing en verschillende lichtfuncties.

Woonruimte
In de woonruimte zorgen slimme LED-panelen voor een gezellige sfeer. U kunt de verlichting aanpassen aan het tijdstip van de dag en de activiteit – van helder, koel licht om te werken tot warm, gedimd licht om te ontspannen. Slimme LED-plafondlampen bieden veelzijdige aanpassingsmogelijkheden en kunnen in verschillende kamers zoals de woonkamer, slaapkamer of gang worden gebruikt.

Kantoor en werkplekken
In kantoren en werkruimtes verbeteren slimme LED-panelen de productiviteit en het welzijn van de medewerkers. Door de lichtintensiteit en -kleur aan te passen, kunt u de verlichting optimaal afstemmen op de betreffende taak.

Commerciële ruimtes
In winkels en openbare ruimtes creëren slimme LED-panelen een aangename sfeer en kunnen ze worden gebruikt om producten of speciale gebieden te accentueren.

Installatie en inrichting

De installatie van slimme LED-panelen is eenvoudig en vereist slechts enkele stappen.

Voorbereiding Voor de installatie dient u ervoor te zorgen dat u alle benodigde gereedschappen en materialen bij de hand hebt. Dit omvat de LED-panelen, montagematerialen en eventueel een compatibel besturingssysteem.

Stapsgewijze handleiding voor lichtbesturing Plaats bepalen: Bepaal de optimale plek voor het LED-paneel. Montage: Bevestig het paneel stevig aan het plafond of de muur. Aansluiting: Verbind het paneel met de stroomvoorziening en het besturingssysteem. Inrichting: Download de bijbehorende app en koppel het paneel met uw smartphone of spraakassistent. Aanpassing: Stel de gewenste verlichtingsinstellingen in.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!