Menu
EUR
LED paneel installeren met een opbouwframe

LED paneel installeren met een opbouwframe

LED paneel opbouwframes zijn handige hulpmiddelen die perfect zijn voor ruimtes zonder systeemplafond, maar waar je toch een LED paneel aan het plafond wilt installeren. Gemaakt van sterk en duurzaam materiaal zoals staal of aluminium, bieden de frames stevigheid en duurzaamheid. Verkrijgbaar in uiteenlopende formaten zoals 30x30 cm, 60x60 cm, 62x62 cm, 30x120 cm, en 60x120 cm, is er voor elk LED paneel een passend opbouwframe.

Het installeren van een LED paneel met een opbouwframe kan in eerste instantie wat moeilijk lijken, zeker als je het nog niet eerder hebt gedaan. In deze blogpost zullen we je op een duidelijke en stap-voor-stap vertellen hoe jij je opbouwframe voor een LED paneel kan installeren.

Benodigdheden:

  • Opbouwframe
  • LED paneel
  • Boormachine 

De stappen: 

  1. Voorbereiding van het opbouw frame Begin met het voorbereiden van het opbouwframe. Dit omvat het losschroeven van een van de kopstukken, zodat er een open kant blijft voor het installeren van het LED paneel later.

  2. Bevestiging van het opbouwframe aan het plafond Gebruik de meegeleverde schroeven en nylon pluggen (indien nodig) om de twee zijpanelen van het opbouwframe aan het plafond te bevestigen. Zorg ervoor dat het frame stabiel is en op de juiste plaats hangt.

  3. Installatie van het derde deel van het frame Schroef nu een van de twee resterende delen aan de zijkant van het opbouwframe. Let op: het is belangrijk om te wachten met de montage van het laatste deel, zodat er nog steeds een kant open is.

  4. Plaatsen van het LED paneel Je kunt nu het LED paneel in het opbouwframe schuiven. Zorg ervoor dat het paneel correct past en veilig is voordat je verdergaat.

  5. Sluiting van het frame Nadat het LED paneel op zijn plaats is, kun je de laatste zijde van het opbouwframe schroeven. Zorg ervoor dat alle zijden van het frame veilig zijn bevestigd.

  6. Montage van het paneel Als laatste stap hang of monteer je het paneel aan de muur of het plafond. Zorg ervoor dat het stevig vastzit en dat er geen beweging is in het frame of het paneel.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!