Menu
EUR
Duurzaam ondernemen met LED

Duurzaam ondernemen met LED

Duurzaam ondernemen met LED verlichting

Bent u al begonnen met duurzaam ondernemen? Of vindt u het tijd om hiermee te starten? Dan is het van belang om te weten wat het inhoudt en hoe u dit zelf kunt doen. In dit artikel bespreken we wat duurzaam ondernemen is en hoe LED lampen hierin bij kunnen dragen.

 

Wat is duurzaam ondernemen?

Bij duurzaam ondernemen letten we op de invloed op het milieu, medewerkers en de maatschappij. Het gaat erom dat je structureel bijdraagt aan een gezonder milieu, een betere werkomgeving en het welzijn van de samenleving. Het gaat bij duurzaam ondernemen vooral om een stap verdergaan dan dat de wet voorschrijft. De termen ‘duurzaam ondernemen’ en ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ worden nog wel eens door elkaar gebruikt. Deze twee vormen van ondernemen overlappen elkaar dan ook grotendeels. Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft meer een sociale achtergrond, waar duurzaam ondernemen zich meer focust op het bijdragen aan een gezonder milieu.

 

Voordelen van duurzaam ondernemen

Mogelijke voordelen van duurzaam ondernemen:

  • Het bespaart kosten
  • Het verhoogt de productiviteit van werknemers en verlaagt het verzuim
  • Het draagt bij aan een gezonde wereld
  • Het verbetert het imago van uw onderneming
     

Hoe onderneem ik duurzaam?

Het is allereerst belangrijk dat duurzaam ondernemen in de totale bedrijfsvoering wordt meegenomen. Welke processen en activiteiten spelen er binnen uw organisatie? Wat kunt u er aan doen om beter rekening te houden met duurzaamheid.

Een van de gemakkelijkste manieren om zelf duurzaam te gaan ondernemen is het besparen van energie. Dit kunt u heel eenvoudig doen door uw oude tl-lampen, gloeilampen en halogeen verlichting te vervangen door LED verlichting. Dit bespaart gemiddeld 70% energie. De aanschaf van een LED lamp is over het algemeen iets duurder dan overige opties. Echter zijn deze kosten binnen een paar maanden terugverdiend. Doordat ledlampen een veel langere levensduur hebben hoeft u de aankomende 10 jaar geen nieuwe lampen te kopen.  

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!