Menu
EUR

Oplaadbare lampen

Op deze pagina kun je al onze oplaadbare lampen terugvinden. Je kunt de verlichting dan eenvoudig op plekken monteren waar geen stroompunt in de buurt zit gevestigd. Oplaadbare lampen brengen vele voordelen met zich mee. Hiermee creëer je meer gebruiksgemak en draag jij je steentje bij aan een beter milieu.  

Oplaadbare lampen

Het komt vaak voor dat je op een punt meer verlichting wilt creëren maar er is geen stopcontact in de buurt aanwezig. Een oplaadbare lamp is dan de perfecte oplossing. Je kunt de lamp zonder snoer op de juiste plek monteren. Bovendien is goede verlichting op veel punten cruciaal. Oplaadbare lampen zijn de laatste paar jaren een stuk populairder geworden. Dit komt door de vele interessante voordelen die eraan verbonden zijn.  
 

Oplaadbaar lampje voorzien van stroom

Onze oplaadbare lampen kun je op verschillende manieren voorzien van stroom. Onze kastverlichting kan bijvoorbeeld worden opgeladen door de meegeleverde USB kabel. De lampen zijn binnen 2,5 uur volledig opgeladen en zijn dan geschikt om 3 uur licht te geven. Daarnaast hebben we ook verschillende soorten buitenverlichting welke via zonlicht worden opgeladen. Dit is uiterst duurzaam, je bent namelijk helemaal geen geld kwijt aan energiekosten.  
 

De meerwaarde van een lamp oplaadbaar

Een lamp oplaadbaar brengt veel voordelen met zich mee. Zo kun je op elke plek in huis verlichting creëren, zonder dat hier een stroompunt bij in de buurt hoeft te zijn. Deze vorm van verlichting is zeer praktisch en zorgt direct voor meer gebruiksgemak. Daarnaast zijn deze lampen een stuk beter voor het milieu. Waarbij LED uiteraard al een stuk zuiniger is dan traditionele verlichting. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!