Menu
EUR

LED breedstraler RGB

Onze RGB Floodlights zijn ideaal als je op zoek bent naar kleurrijke LED verlichting. Met een RGB LED floodlight kan je elk gewenste kleur instellen. Deze RGB floodlights worden in verschillende afmetingen en wattages aangeboden. 

Wat is een RGB floodlight?

Een LED floodlight wordt ook wel een LED breedstraler of LED schijnwerper genoemd. Met een LED breedstraler kan je grote oppervlaktes verlichten. Een LED floodlight met RGB kan alle kleuren verlichting aanbieden. Dankzij de nieuwste technologie van de High Power LED Chips geven de floodlights heldere en felle verlichting. 

De LED floodlights met RGB kleuropties beschikken over een beschermingklasse van IP65, dit betekent de buitenverlichting waterdicht is. De solar breedstraler is daardoor ook bestand tegen regen, sneeuw en wind. Daarnaast zijn onze RGB floodlight gemaakt van Fascia glas met siliconen rubber voor een superieure waterdichte / luchtdichte prestatie.  

Deze LED Breedstralers zijn breed toepasbaar van het beveiligen van woningen en bedrijfspanden tot het verlichten van gevels, muren, opritten, tuinen, bill boards, sportterreinen of parkeerplaatsen.

 

Verschillende soorten RGB LED breedstralers

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten LED schijnwerpers met RGB. Wij bieden de LED floodlights aan in verschillende wattages. De kleinste LED breedstralers heeft een vermogen van 10W en onze grootste LED breedstralers heeft een vermogen van 200W.

De LED breedstralers met RGB zijn beschikbaar in de volgende wattages:

 

Lichtkleuren RGB LED floodlights

Met een RGB LED floodlight kunnen alle kleuren gevormd worden. RGB staat voor rood, groen en blauw. Met deze primaire kleuren kan elke gewenste kleur gevormd worden. Daarnaast kunnen ook alle wit temperaturen ingesteld worden. Dit is alles tussen warm wit en koud wit. Dit kan je doen met een radiografische afstandsbediening.

Let op! Om gebruik te maken van onze RGB+CCT producten heb je een RGB+CCT afstandsbediening, wandbediening of WiFi module nodig. 

Als je vragen hebt over floodlights of andere LED verlichting, kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!