Menu
EUR
Voordelen van LED verlichting voor jouw bedrijf

Voordelen van LED verlichting voor jouw bedrijf

Je hoort het overal, voordelen hier, voordelen daar. Maar wat zijn nou de echte voordelen voor een onderneming die overstapt naar LED verlichting? Om het wat makkelijker te maken, hebben wij, van Ledpaneelgroothandel, de 5 belangrijkste voordelen voor jouw onderneming op een rijtje gezet.

Kosten besparing!

Het meeste financiële voordeel behaald u uit het efficiënte energieverbruik van onze LED verlichting. In het algemeen zijn LED lampen wat duurder in aanschaf dan bijvoorbeeld traditionele gloeilampen of TL buizen. Maar wanneer je levensduur en stroomverbruik meetelt ben je op lange termijn goedkoper uit.

  • Ledlampen hebben 50.000 branduren, een gloeilamp heeft er 1000.
  • Je bespaart zo tot 85% op energiekosten ( 75% tegenover halogeen ).

Wij hebben een handige besparingscalculator waarmee u gemakkelijk en snel de energiekosten besparing van uw bedrijf per jaar kunt berekenen!
Klik hier om uw besparing te berekenen.


Minder CO2 uitstoot!

Steeds meer bedrijven zijn bewust betrokken bij duurzaam ondernemen en het verlagen van hun CO2 footprint. LED verlichting is de perfecte manier om duurzaam te ondernemen. Er wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke chemicaliën en daarnaast levert het ook nog een flinke besparing op.

  • LED verlichting reduceert gemiddeld het stroomverbruik en CO2 uitstoot met 70%.


Subsidies voor LED gebruikers!

Omdat LED verlichting bijdraagt aan een verlaging van de CO2 uistoot, worden er subsidies gegeven aan bedrijven die op grote schaal duurzame LED verlichting gebruiken, dit door middel van de Energie Investerings Aftrek (E.I.A.)

  • Onze LED panelen, Highbays and LED TL komen in aanmerking voor EIA.

Klik hier om de voorwaarden voor EIA te bekijken.


Onderhoudsvrij!

Dankzij de lange levensduur van LED verlichting zijn deze jarenlang onderhoudsvrij! In tegenstelling tot traditionele verlichting heeft LED verlichting geen gloeidraad of chemische gassen die snel stuk gaan of opraken. Hierdoor hoeft u LED verliching veel minder vaak te vervangen

  • Ledlampen hebben 50.000 branduren.
  • Omdat wij volledig achter de levensduur van onze LED verlichting staan krijgt u bij ons maar liefst 5 jaar garantie op onze LED verlichting.


Beter welzijn en dus meer productiviteit!

LED verlichting biedt een hoge kwaliteit aan licht. U bent zich er misschien niet van bewust, maar het licht waar u dagelijks mee werkt heeft veel invloed op uw welzijn. Bij slecht lichtkwaliteit kunnen (on)zichtbare lichtflikkeringen hoofdpijn en migraine veroorzaken. Daarnaast is de kans dat medewerkers fouten van maken door weinig of slecht licht veel hoger dan bij geschikte LED verlichting.

  • Minder kosten door schade/ uitval en ziekte verzuim.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!