Menu
EUR
Uw bestelling draagt bij aan een duurzame wereld!

Uw bestelling draagt bij aan een duurzame wereld!

We zijn ons ervan bewust dat de vele pakketten die wij dagelijks verzenden binnen Europa voor een hoge co2 uitstoot zorgen, en dat gaan wij aanpakken!

Onze missie is om in het duurzaam ondernemen een voorbeeldfunctie te hebben, onze groene mindset staat voor een duurzame samenleving extern en vorr een duurzame onderneming intern. Naast het gebruikelijke scheiden van afval, oude/kapotte proudcten een nieuw leven geven en het beperken van ons energieverbruik willen wij compeseren voor de impact die onze bedrijf heeft op onze samenleving.  Wij werken onder andere samen met Trees For All, met wie wij voor elke 100 bestellingen aan LED verlichting een boom planten.
Wij doen mee met het 1-2-Tree project dit betekend dat onze bomen worden geplant in Nederland en Oeganda. Zo creëren wij samen met onze klanten een eigen bos.

Het doel

Ledstores Europe streeft ernaar om zoveel mogelijk consumenten en bedrijven over te laten stappen naar duurzame, milieuvriendelijke en kostenbesparende LED verlichting. Ons doel is om in 2019 minstens 750 bomen te planten, in 2020 willen wij dat dit aantal minsten 1000 bomen wordt. Op deze manier dragen onze klanten net als ons bij aan een groenere wereld
De boom in het buitenland wordt voor u geplant in een tropisch gebied, bijvoorbeeld in Bolivia. In dit veelzijdige project aan de oostelijke voet van de Andes staan herbebossing, Climate Smart Agriculture (CSA) en het vastleggen van CO2 centraal. De combinatie van landbouw en bosbouw zorgt voor een klimaatbestendiger landgebruik.

1-2-Tree zorgt voor:

  • Het tegengaan van de wereldwijde ontbossing
  • Vergroening van onze eigen leefomgeving hier in Nederland
  • Ruimte voor recreatie door middel van vrij toegankelijk bos
  • Mogelijkheden voor een plantdag in Nederland voor jouw bedrijf
  • Steunen van een ontwikkelingsproject in het buitenland

 

Bomen en het klimaat

Het is tijd voor actie! De temperatuur op aarde stijgt met alle gevolgen van dien: hitte, watergebrek, regen- en stormoverlast en stijgende zeespiegels. Door bomen te planten winnen we tijd terug. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!